Voorkom Verzuim

Het voorkomen van verzuim blijft een belangrijke speerpunt voor werkgevers, samen met duurzame inzetbaarheid. Wij zijn van mening dat organisaties en medewerkers in staat moeten zijn om met de constante verandering om te gaan van de maatschappij. Het vraagt om flexibele en wendbare medewerkers.

Ook sociale mobiliteit is belangrijk: omdat een betekenisvol bestaan vaak niet meer in dezelfde baan of bij dezelfde werkgever te vinden is. “Als dat besef eenmaal is ontstaan ontwikkelen medewerkers een andere motivatie, voor hun carrièrepad en hun levenspad. Zij verwachten dan ook andere zaken van hun baan en werkgever.”

HR-Diensten voor Werknemers

CLS streeft naar maximale inzet op menselijk kapitaal door gebruik te maken hun persoonlijke flow.

  • Soft skill trainingen
  • E-learning
  • E-training
  • VIP 24 profilering
  • Persoonlijke coaching

Mensen met werkplezier presteren beter. Kies via CLS voor minder stress en verzuim, meer productiviteit en bevlogenheid.

Lees meer
CASUS

“De administratie zorgde voor ontzettend veel stress waardoor mijn werkzaamheden onder druk kwamen te staan”

Als je mij vraagt of ik stress heb, dan zeg ik volmondig JA.

Ik ervaar in meer of mindere mate altijd stress door het wegwerken van al die stapels dossiers die  altijd op me liggen te wachten op kantoor. Alles moet in een korte tijd worden verwerkt. Dat geeft soms goede effecten en een berg adrenaline, met een acceptabel resultaat. 

Thuis aangekomen was ik niet meer te genieten. Ik was leeg en enigszins vermoeid. Met de jaren, ontstonden de stressmomenten ook in mijn thuissituatie. En, soms door minder belangrijke zaken kreeg ik slapeloze nachten..

Lees meer over deze case

Volg ons op:

Contact

Bel ons op (073) 850 69 42
of mail op info@clijdesdale.nl

Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
MENU